ممانعت وزارت اطلاعات از درمان زندانی سیاسی بیمار
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
ممانعت وزارت اطلاعات از درمان زندانی سیاسی که در شرایط وخیم جسمی است
بنابه گزارشات رسیده از بند 4 زندان گوهردشت کرج،وضعیت جسمی زندانی سیاسی علی معزی 57 ساله وخیم می باشد. بطوری که قاضی ناظر بر زندان و بهداری زندان خواستار انتقال فوری او به بیمارستانی در خارج از زندان هستند.
زندانی سیاسی علی معزی از زندانیان سیاسی دهۀ 60 می باشد و در اثر شکنجه های آن دوران کلیه های او دچار آسیب دیدگی شدید شده بود. وضعیت و شرایط جسمی او از 20 روز پیش به وخامت گراییده است.کلیه های او دچار مشکل جدی شده است بطوری که صورت و بدن او متورم است و به راحتی قادر به خوردن غذا نیست و تنها آب می نوشد.احتمال داده می شود که دچار هیدرو نفروز شده باشدوضعیت این زندانی سیاسی به حدی وخیم است که بهداری زندان درخواست اعزام اورژانسی او به بیمارستان هاشمی نژاد تهران کرده است . همچنین قاضی اجرای احکام و دادیار زندان وسایرین بخاطر وخیم بودن وضعیت جسمی اقای معزی با اعزام فوری او موافقت کرده اند.
ولی علیرغم گذشت 20 روز و وخیم تر شدن وضعیت جسمی آقای معزی هنوز به بیمارستان اعزام نشده است.
پیگیری آقای معزی و سایر زندانیان سیاسی همبند وی نسبت به علل عدم اعزام وی به بیمارستان را جویا شدند. به آنها گفته شد که وزارت اطلاعات با اعزام آقای معزی به بیمارستان مخالفت می کند.
خانواده اقای معزی بشدت نگران وضعیت ایشان هستند و بخصوص مادر پیر او که 75 سال سن دارد بخاطر نگرانی از وضعیت فرزندش در شرایط بد جسمی قرار گرفته است.
لازم به یادآوری است که آقای معزی برای دیدار با فرزندانش، که در قرارگاه اشرف بسر می برند بصورت قانونی عازم عراق شد.پس از دیدار و بازگشت به ایران در تاریخ 21 آبان 1387 بایورش مامورین وزارت اطلاعات به منزلش در تهران دستگیر و به سلولهای انفرادی بند 8 معروف به بند سپاه که در کنترل بازجویان وزارت اطلاعات است انتقال داده شد. زندانی سیاسی علی معزی مدت 7 ماه را در سلولهای انفرادی بند سپاه گذراند . او در طی این مدت تحت شکنجه های جسمی و روحی قرار گرفت. و هنگامی که در این بند مخوف بسر می برد به دادگاه انقلاب کرج برده شد و در شعبۀ1 دادگاه انقلاب توسط فردی بنام عاصف حسینی از قاضیان وزارت اطلاعات با رفتارهای غیر انسانی بدون اینکه حق دفاع از خود داشته باشد به 5 سال زندان که 3 سال آن تعلیقی و 2 سال تحمل حبس محکوم شد. او تنها به جرم دیدن فرزندانش علیرغم بیماری حاد به حکم سنگین و غیر انسانی محکوم شد
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، عدم درمان زندانی که در شرایط وخیم جسمی بسر می برد و سوق دادن او به سوی مرگ تدریجی به عنوان یک جنایت محکوم می کند و از دبیر کل سازمان ملل و کمیسر عالی حقوق بشر و سایر سازمانهای حقوق بشری خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت این رژیم به شواری امنیت سازمان ملل است
30 مرداد 1388 برابر با 21 اگوست 2008
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
دفتر دبیرکل سازمان ملل
کمیساریای عالی حقوق بشر
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل
سازمان دیدبان حقوق بشر
|